Succesful Marketing Plan

Successful MARKETINGPLAN

 • Het boek en softwareprogramma helpt u stap voor stap bij het schrijven van een operationeel marketing plan. U kunt direct aan de slag!
 • Help u met het vinden van meer dan 100 verbeter punten
 • Uitgebreide ondersteuning met helpteksten en video (vanaf versie 2,6)
 • Maak optimaal gebruik van de kennis van de experts
 • Dit boek en softwareprogramma Succesvol Marketing Plan TM begeleidt u stap voor stap bij het schrijven van een resultaat gericht (operationeel) marketing plan. Het programma geeft u meer focus op kansen en helpt u met het vinden van honderden verbeterpunten. Dankzij een uitgebreide ondersteuning van helpteksten en video-beelden doet u veel nieuwe kennis en inzichten op. Door het gebruik van wizards is het programma ook geschikt voor mensen met geen achtergrond in de marketing. U kunt voor uw eigen bedrijf direct aan de slag.

  Succesvol Marketing Plan TM biedt u een pragmatisch werkwijze om het commerciële bedrijfsproces te rationaliseren. Vele ondernemingen hebben de werkwijze inmiddels met succes toegepast. De methodiek van het softwareprogramma wordt gebruikt door tal van interantionaal erkende univbersiteiten en Hbo-instellingen. Vanaf nu heeft u nog meer één werkwijze waarmee aantoonbare verbeteringen zijn gerealiseerd.


  Boeken

  Operationele Marketing: het 7-stappenplan voor marktbewerking