Succesvol verkoopdialoog

 • Door een unieke vraag-antwoord dialoog leert u stap voor stap effectieve verkoopdialoog schrijven.
 • de werkwijze zorgt voor overtuigende verkoopargumenten. U kunt de verkoopdialoog direct gebruiken in uw gesprekken met klanten of verkoopbrieven.
 • Deze verkoopdialoog zijn volledig afgestemd op uw producten en diensten.
 • Het schrijven van verkoopbrieven is een ambacht. Het schrijven van succesvolle brieven is een combinatie van kennis en ervaring. Het boek en softwareprogramma Succesvolle Verkoopbrieven biedt u deze combinatie. Door een intelligente vraag antwoord dialoog geeft u antwoord op vragen die een ervaren copywriter u ook zou stellen. Het softwareprogramma verwerkt uw antwoorden naar overtuigende verkoopdialoog.

  Hoe kunt u een telefoonscript gebruiken als content voor uw website? Gebruik de kennis uit uw call center als input voor uw verkoopbrieven. Vertaal kennis en ervaring van uw website naar betere telefonische verkoopdialoog. Het boek geeft talloze voorbeelden uit de praktijk. U krijgt handige tips waardoor uw huidige verkoopbrieven direct meer resultaat geven. Leer ook van de fouten en de valkuilen waar anderen wel zijn ingestapt.


  Boek en bijbehorend softwareprogramma zijn in de loop van 2006 beschikbaar

  Overige software

  Successful Marketing Plan Dit boek en softwareprogramma helpt u stap voor stap bij het schrijven van een effectief marktbewerkingsplan

  Boeken

  Operationele Marketing: het 7-stappenplan voor marktbewerking