Succesvol e-commerce plan

 • Het boek en softwareprogramma helpt u stap voor stap bij het schrijven van een e-commerce plan. U kunt direct aan de slag!
 • U krijgt talloze suggesties voor ideeŽn
 • Uitgebreide ondersteuning met helpteksten en video (vanaf versie 2,6)
 • Maak optimaal gebruik van de kennis van de experts
 • Het boek en softwareprogramma helpt u bij het schrijven van een succesfol e-commerce plan. Bij het schrijven van een e-commerce plan komt meer kijken dan alleen het bouwen van een website. U moet tal van praktische zaken regelen op het terrein van inkoop, voorraadbeheer en fulfilment. U moet keuzen maken als het gaat om betalingen. Maak juist daarom gebruik van de kennis en ervaring van experts.

  Het softwareprogramma is vraagbaak en expert. Het stelt u telkens de juiste vragen u waardoor u gerichter kunt zoeken naar de beste antwoorden. Deze werkwijze zorgt ervoor dat u zich concentreert op de meeste relevante zaken waardoor u sneller aan de slag kunt. De werkwijze is praktisch en gericht op concreet dingen doen. Tegelijkertijd krijgt u talloze handige tips en bruikbare checklist. Het boek heeft veel praktijkvoorbeelden die inspireren en aanzetten actie. Voorkom fouten en leer van anderen, dat is het motto achter dit boek.


  Dit boek en softwareprogramma is in 2006 leverbaar

  Overige software

  Successful Marketing Plan Dit boek en softwareprogramma helpt u stap voor stap bij het schrijven van een effectief marktbewerkingsplan

  Boeken

  Operationele Marketing: het 7-stappenplan voor marktbewerking